Goud in de Leliedwars

Zo maar een paar dagen in de Tweede Leliedwarsstraat. In mijn hol, zoals een vriend mijn tijdelijke verblijf noemt. Aan de overkant de goudsmid, iedere ochtend om 09 uur komt hij op zijn fiets aan, haalt de deur van het slot en gaat naar binnen. Een wit t-shirt. Het grijze vest van joggingstof hangt nonchalant open. Met een arm tegen het raam, de helft van twee openslaande deuren, elk verdeeld in zes kleine ruitjes. Hand in zijn zak. Meerdere malen per dag staat hij bij datzelfde raam, aan de rechterkant. Hij loopt wat heen en weer, zijn mond beweegt, het zwarte toestel aan zijn oor. Vast een abonnement van T-Mobile.

3 gedachten over “Goud in de Leliedwars

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: