Kaas is grijs

En bepaald geen allemansvriend. Behalve wanneer je vis eet, dan weet hij je te vinden. Hij woont op stand, maar beseft zich dat niet. Als je onverwacht te dicht in zijn buurt komt loopt hij schichtig weg. Maar op andere momenten zoekt hij juist contact en is hij heel benaderbaar. De eethoek, met de houten eetkamertafel en de de kleurige met ribstof beklede stoelen, is favoriet. Hij dommelt wat in de rode leren relaxfauteuil of zit voor het raam. Aan zijn lijf kun je zien of er iets of iemand voorbij loopt. Als je thuiskomt kijkt hij je aan, alsof hij je vragen wil ‘waar was je nou?’ Wie het eten regelt maakt hem niks uit. Zo lang het maar met regelmaat gebeurt en een tussendoortje slaat hij ook niet af. Een kat uit de boomkijker is het, Kaas, de grachtengordelkat.

Een gedachte over “Kaas is grijs

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: